🚀 In verband met de groei van onze vestiging in ’s-Heerenberg (momenteel 4 locaties) zijn wij op zoek naar enthousiaste en getalenteerde nieuwe collega’s die zich bij ons willen aansluiten om samen verder te bouwen aan ons succes.

🚀 NUNNER is een internationaal opererende logistieke dienstverlener. Nunner Logistics biedt toonaangevende logistieke oplossingen om het wereldwijde concurrentievermogen van klanten continu te verbeteren met respect voor mens en milieu. We vinden het belangrijk dat de logistiek van onze opdrachtgevers zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt en we willen de beste mensen hebben om dit te faciliteren.

Ben jij toe is aan een nieuwe logistieke uitdaging? En wil je werken in een dynamische logistieke omgeving voor een snel groeiend bedrijf? Waarbij voldoende en zeer uiteenlopende (doorgroei) kansen liggen?
Staat er een functie tussen die jou aanspreekt? Solliciteer dan nu via onze website: www.nunner.com/vacatures.
🔸Warehouse Manager
🔸Warehouse Teamleider
🔸Customer Service Medewerker
🔸Warehouse Administrator Medewerker
🔸Waveplanner
🔸Planner (Bikes)
🔸(Financieel) Administratief Medewerker

hashtag#hiring hashtag#vacature hashtag#vacancy hashtag#logistics hashtag#warehouse hashtag#magazijn hashtag#transport hashtag#innovatie hashtag#achterhoek hashtag#oudeijsselstreek hashtag#nunnerlogistics hashtag#nobodygoesfurther hashtag#rail hashtag#road hashtag#air hashtag#ocean hashtag#warehousing